Back to All Events

Frukost - Hur skapar man en attraktiv arbetsplats?

Dags att prata employer branding?

Vi har tillsammans med Handelskammaren och Östersunds kommun bjudit in Stig Wiklund, mental tränare, coach och inspiratör som har jobbat med att forma mästare både inom idrottsvärlden och på arbetsplatser. Stig jobbar bland annat med VM-hjälten och nya superstjärnan Frida Karlsson som tog tre VM-medaljer i vinter. Under sin tid som chef på LRF prisades hans arbetsplats i tävlingen Sveriges bästa arbetsplats.

Under den här föreläsningen och frukosten kommer det handla om hur man skapar en framgångsrik arbetsplats där medarbetare vill utvecklas och i sin tur attrahera fler talanger.

Det här är första steget i en större satsning på employer branding under ledning av Handelskammaren och Östersunds kommun där Gomorron kommer att fungera som guidande hand mot morgondagens trender. Ni kommer att få höra mer om den här satsningen under frukosten och hur man som arbetsgivare kan vara med.

UPPLÄGG
OBS! På grund av högt tryck på platserna startar vi morgonen hos våra vänner på Verket, prästgatan 50. Efter föreläsningen går vi till Gomorron för frukost och eftersnack.
07.30 Kaffe/te/nåt uppiggade (Verket)
07.40 Föreläsning med Stig Wiklund (Verket)
09.15 Frukost och eftersnack (Gomorron Östersund)
10.00 Tack och adjö

ANMÄLAN
Anmäl dig här: https://bit.ly/2IFOrMn
Begränsat antal platser så först till kvarn... Kostnadsfritt!

Hoppas vi ses!
/Gomorron-crewet tillsammans med Handelskammaren och Östersunds kommun