Back to All Events

Metodisk tjänsteutveckling utan begränsad frihet. Hur?

  • Gomorron Östersund 42 Prästgatan Östersund, Jämtlands län, 831 33 Sweden (map)

Vi har sedan hösten haft nöjet att inkvartera de nationella tjänste- och affärsutvecklarna på SOS Alarm på Gomorron. Som för alla bolag, oavsett om de är offentligägda som SOS Alarm eller ej, så är det av största vikt att hela tiden utveckla sin verksamhet, och SOS Alarm har jobbat väldigt framgångsrikt och metodiskt med just tjänsteutveckling mot sina kunder, dvs myndigheter och offentlig verksamhet men även privat marknad. De har under ett antal år tagit fram en modell och metod för att strukturerat gå från den första idén till en säljbar tjänst. Det är ett arbetssätt som ska stödja utvecklingen, men inte begränsa friheten.

Daniel Storey och Andreas Norrby på SOS Alarm berättar om de metoder och verktyg som används i vardagen blandat med exempel från olika utvecklingsprojekt. Förhoppningen är att kunna bidra med insikter och konkreta verktyg som du kan ta med dig i ditt eget arbete. Så du som har saknat arbetssätt för att jobba framgångsrikt med tjänsteutveckling, eller vill skruva till ditt arbetssätt - seek no more.

UPPLÄGG
8.00 Kaffe/Te
8.15 Föreläsning
9.00 Frukost och eftersnack
10.00 Tack och adjö

ANMÄLAN
Anmälan i facebookeventet eller via mail till jenny@gomorronostersund.se. Begränsat antal platser så först till kvarn. SOS Alarm bjuder på gofrukost!

Ses!!
/Crewet