Back to All Events

Innovation i en snabbrörlig omvärld - Niklas Huss

-Hur lyckas vi skapa en hållbar förändring för att möta framtidens behov?

Den digitala revolutionen har totalt förändrat våra beteenden. Vilka komponenter och färdigheter behöver vi i framtiden och hur kan digitaliseringen revolutionera tillväxt och företagande?

I bransch efter bransch inträffar stora förändringar när nya affärsmodeller och ny teknologi gör framsteg. Det skapar nya möjligheter för alla typer av företag, leder till nya sätt att arbeta och öppnar dörren för nytt ledarskap. Men för att lyckas med innovation och transformation i en snabbrörlig värld krävs mod och förmågan att tänka nytt, framförallt i traditionella organisationer. Under sin föreläsning kommer Niklas att fokusera på hur man formar processerna och organisationerna som driver utveckling och dela med sig av framgångsfaktorer och fallgropar så att du står bättre rustad inför din digitala omställning.

OM NIKLAS
Niklas Huss har lång erfarenhet av att driva och stödja digitaliserings- och transformeringsprojekt. Bland annat på Skatteverket där han var ansvarig för att utveckla hur de framtida processerna skulle fungera. Han har även arbetat med stöttning och analys av organisationer inom offentlig sektor och hälsovård för att skapa bättre service och effektivare verksamheter.

I sin nuvarande position som Innovationschef på Länsförsäkringar driver han innovationsarbetet med missionen: Vi säljer inte försäkringar - vi skapar förutsättningar för ett tryggt och skadefritt liv.

PLATS
Vi börjar på Verket, Prästgatan 50, och håller föreläsningen där. Sen tar vi oss till Gomorron Östersund, Prästgatan 42, för frulle och eftersnack.

UPPLÄGG
08.00 Kaffe/Te
08.15 Niklas Huss
09.00 Frukost och eftersnack i köket, Länsförsäkringar bjuder!
10.00 Tack och hej

ANMÄLAN
Öppet för alla! Anmälan via länken: https://bit.ly/2DHL2bF Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Sista anmälan 27/2.

Frukosten är ett samarbete mellan Länsförsäkringar Jämtland, Östersunds kommun och Gomorron Östersund.

Välkomna!!!
/Crewet