Back to All Events

Gomorronfrukost med Po Tidholm

Fullsatt!

PO TIDHOLM TILL KÖKET

På kort varsel, men oerhört glada, bjuder vi nu in till en extrainsatt frulle med högaktuella Po Tidholm som just nu turnerar land och rike runt med "Lokalsamtalet" där han samlar medborgare och makthavare för att prata om land och stad. På tisdag kväll är det dags i Östersund (anmälan:https://bit.ly/2IW9qIm). 

PÅ ONSDAG tar han plats i köket på Gomorron för att ge sin syn på saker och ting men framför allt diskutera med oss om vad som kan tänkas dyka upp i horisonten. Framåtriktat. Inte läge att missa med andra ord, så BOKA IN och ta med de du tycker bör vara på plats.

Vi bjuder på frukost.

Upplägg:
Frukost från 08.30, snack 9.00 till 10.30.

/Gomorron-crewet

Foto: Peter Hoelstad
__________

OM PO TIDHOLM...
Po Tidholm är journalist och författare, född i och bosatt i Hälsingland. Po har i sitt arbete ofta återkommit till landsbygden som tema. 2012 kom boken Norrland där han samlade ett urval av sina essäer och reportage. Boken fick genomgående bra kritik, lyckades väcka liv i den över hundra år gamla ”Norrlandsfrågan”, gavs ut i en reviderad upplaga 2014 och har blivit något av ett standardverk om norra Sverige.

Sedan 2014 gör han Norrlandspodden tillsammans med journalisten Sofia Mirjamsdotter.

Hösten 2016 väckte Po mycket uppmärksamhet med dokumentärserien Resten av Sverige i SVT. Hösten 2017 var Po Tidholm aktuell med boken Läget i landet och ljudreportaget Järnburen som ges ut av Teg Publishing.

Po är också kritiker i Dagens Nyheter. Sedan 1993 har han skrivit om rock- och folkmusik varje vecka. På 90-talet var han med och drog igång kulturprogrammet Flipper i P3, var programledare för programmen På Tiden, Eter och Nattradion i P3 och P4. Genom åren har han medarbetat i MånadsJournalen, Filter, Fokus, Godmorgon Världen!, biltidningen Klassiker och varit krönikör i en rad lokaltidningar. I början av 00-talet var ha chefredaktör för kulturmagasinet Provins. Han har varit sommarvärd två gånger, 1998 och 2014.

http://www.tegpublishing.se/af/po-tidholm/