Back to All Events

Niklas Huss - Vi befinner oss i en evolution där alla kommer att påverkas

Den 30 maj kl 10.30 till 13.00 har vi tillsammans med Länsförsäkringar Jämtland bjudit in Niklas Huss, innovationschef Länsförsäkringar AB till Gomorron Östersund för att prata om vad som sker i vår omvärld – hur vi påverkas och vad vi gör. Niklas kommer att beskriva de förändringar som sker i vår omvärld och vad ett företag eller en individ behöver göra för att fortsätta vara framgångsrik.

Vi håller en workshop/diskussion i samband med föreläsningen och Länsförsäkringar bjuder på lunch! 

Plats
Köket på Gomorron Östersund

Anmälan
Anmäl dig här. Begränsat antal platser, först till kvarn, sista anmälningsdag är den 25 maj. 

Om Niklas Huss
Niklas Huss har lång erfarenhet av att driva och stötta digitaliserings- och förändringsprojekt, bland annat på Skatteverket där han varit ansvarig för att utveckla hur de framtida processerna skulle fungera. Niklas kommer senast från SAS Institute i Norden där han arbetade som affärsrådgivare. 

Han har arbetat med att stötta organisationer inom offentlig verksamhet samt hälso- och sjukvårdssektorn för att skapa bättre service och effektivare verksamheter. Under de senaste åren har Niklas även varit en flitigt anlitad och uppskattad talare om framtid och digitaliseringens möjligheter för en bred publik i olika branscher.